Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@22:26:35 GMT

خط توليد ماسك تنفسي در شركت مهركام‌پارس افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۶۹۷۲۰

خط توليد ماسك تنفسي در شركت مهركام‌پارس افتتاح شد

در راستاي ایفای مسئوليت هاي اجتماعي و كمك به شبكه سلامت كشور در مبارزه با شيوع ويروس كرونا، خط توليد روزانه 10 هزار ماسك تنفسي بهداشتي در شركت مهركام پارس راه‌اندازي شد. به گزارش پول نیوز، در مراسم راه اندازي خط توليد ماسك بهداشتي در شركت مهركام پارس از شرکت‌های زير مجموعه  ايران خودرو، آقامحمدي عضو تشخيص مصلحت نظام، صادقي نياركي سرپرست معاونت صنايع وزارت صمت، فرشاد مقيمي مديرعامل و وفادار نايب رئيس  هيات مديره ایران‌خودرو حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به دنبال اعلام نياز كمبود ماسك در مبارزه با شيوع ويروس كرونا، شركت ايران خودرو در راستای ایفای مسئوليت هاي اجتماعي خود، يكي از خطوط توليد شركت مهركام پارس از شركت هاي زيرمجموعه  خود را كه در توليد تجهيزات پليمري فعال است، برای توليد ماسك بهداشتي تجهيز كردت روزانه 10 هزار ماسك توليد و به شبكه سلامت كشور براي مبارزه با كرونا تخصيص دهد.
آقامحمدي عضو تشخصيص مصلحت نظام در حاشيه افتتاح این خط توليد اقدامات پيش گيرانه ايران خودرو در مقابله با ويروس كرونا در راستای ارتقای سلامت كارگران را ستود و گفت: امروز مردم باید مراقب باشند که در معرض این ویروس قرار نگیرد اما آنها که وظیفه اداره کشور و خدمات دهی دارند وضع شان فرق می کند و باید با حفظ شرایط بهداشت فردی و اجتماعی به وظایف خود مشغول باشند.
عادل پیرمحمدی مدیرعامل ساپکو نیز گفت:‌ در کنار تلاش برای رونق خودروسازی، باتوجه به نیاز کشور به ماسک و اقلام بهداشتی، اگر پارچه مورد نیاز تامین شود می توانیم گان مورد نیاز کادر پزشکی و درمانی را هم تولید و تامین کنیم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ساپکو مهرکام پارس ماسک کرونا ویروس شرکت مهرکام پارس خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۹۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود